Om BHaget


Välkommen till oss på BHaget så hjälper vi dig att ta fram det rätta för dig. Hos BHaget får du något som du trivs i.

Det man har närmast kroppen ska vara bhagligt! BHaget är underklädesbutiken som erbjuder det lilla extra för de kvinnliga formerna, både för ung som gammal.

Vi har ett speciellt utbud av behåar i olika storlekar och modeller, från kupa A till O och måtten 60-125. Vi tar även hem just din storlek ifall den fattas i butiken. BHaget kan tillfredsställa de flesta kvinnors önskemål!

Förutom underkläder har vi även badmode och nattkläder, av kända varumärken, med hög kvalitet. Detta utbud uppdateras löpande efter säsong. Vi på BHaget ser alltid till att ta hem det allra senaste inom ovanstående klädkategorier!

Sitter inte behån bra så sitter inte kläderna bra – Ingela Högberg (butiksinnehavare)


Från sommaren 2018 började dottern att jobba i butiken!

Hejsan! Jag heter Nathalie Högberg och är 21år. Jag  börja jobba här i butiken efter att jag tog studenten sommaren 2018. Jag gick tre år på handel och administrationsprogrammet här i Arvika på Taserudsgymnasiet där jag fick en hel del erfarenhet inom handel därav jag har drivit två UF företag (ung företagsverksamhet) och lärt mig massor om att driva företag.

Nu kommer ni se mig tillsammans med mamma (Ingela) i butiken där vi är ett riktigt bra team. Båda brinner för att sälja underkläder men även för att ge den bästa servicen! Jag må vara ung men sälja underkläder kan jag hihi. Hoppas vi ses!!